Toitlustamine
Esmaspäev, 28.04.25 |
|
Lõunaoode | Piima-makaronisupp (G,L) |
Sepik (G) | |
Või, R 82% (L) | |
Juust, R 15% (L) | |
Lõunasöök | Kodune sealihaguljašš porgandiga (L, G) |
Tatar, aurutatud | |
Kapsa-sibulasalat tilliga | |
Salatikaste | |
Seemnesegu | |
PRIA Piimatooted (piim, keefir) (L) | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Õun (PRIA) | |
Õhtusöök | Pasta hakklihaga (G) |
Hapukoore-jogurtikaste ürtidega (L) | |
Toorsalat | |
Mahlajook | |
Seemneleib (G) | |
Teisipäev, 29.04.25 |
|
Hommikusöök | Neljaviljahelbepuder (G, L) |
Või, R 82% (L) | |
Moos | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Juust, R 15% (L) | |
Tomat | |
Piim, R 2,5% (L) | |
Lõunaoode | Kaerahelbe kook marjadega |
Mahlajook | |
Lõunasöök | Kana-läätsesupp |
Puuviljakissell vahukoorega (L) | |
Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G) | |
Nuikapsas | |
Õhtusöök | Sinepine sealihakaste (G,L) |
Kartul, aurutatud | |
Toorsalat | |
Salatikaste | |
Seemnesegu | |
Piim, R 2,5% (L) | |
Rukkileib (G) | |
Kolmapäev, 30.04.25 |
|
Hommikusöök | Riisipuder, lisatud rasvaineta (piim R 2,5%) (L) |
Või, R 82% (L) | |
Moos | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Ahjukanamääre (L) | |
Värske kurk | |
Piim, R 2,5% (L) | |
Lõunasöök | Tomatine pastaroog hakklihaga (G) |
Külm kaste | |
Toorsalat | |
PRIA Piimatooted (piim, keefir) (L) | |
Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G) | |
Pirn (PRIA) | |
Teavet menüüs sisalduvate allergeenide kohta küsi köögipersonalilt | |
Sisaldab G-gluteeni L-laktoosi PT-portsjontoode | |
PRIA KOOLIPIIMA JA PUU-JA KÖÖGIVILJA PAKUME IGA PÄEV |
Esmaspäev, 28.04.25 |
|
Lõunaoode | Piima-makaronisupp (G,L) |
Sepik (G) | |
Või, R 82% (L) | |
Juust, R 15% (L) | |
Lõunasöök | Kodune sealihaguljašš porgandiga (L, G) |
Tatar, aurutatud | |
Kapsa-sibulasalat tilliga | |
Salatikaste | |
Seemnesegu | |
PRIA Piimatooted (piim, keefir) (L) | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Õun (PRIA) | |
Õhtusöök | Pasta hakklihaga (G) |
Hapukoore-jogurtikaste ürtidega (L) | |
Toorsalat | |
Mahlajook | |
Seemneleib (G) | |
Teisipäev, 29.04.25 |
|
Hommikusöök | Neljaviljahelbepuder (G, L) |
Või, R 82% (L) | |
Moos | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Juust, R 15% (L) | |
Tomat | |
Piim, R 2,5% (L) | |
Lõunaoode | Kaerahelbe kook marjadega |
Mahlajook | |
Lõunasöök | Kana-läätsesupp |
Puuviljakissell vahukoorega (L) | |
Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G) | |
Nuikapsas | |
Õhtusöök | Sinepine sealihakaste (G,L) |
Kartul, aurutatud | |
Toorsalat | |
Salatikaste | |
Seemnesegu | |
Piim, R 2,5% (L) | |
Rukkileib (G) | |
Kolmapäev, 30.04.25 |
|
Hommikusöök | Riisipuder, lisatud rasvaineta (piim R 2,5%) (L) |
Või, R 82% (L) | |
Moos | |
Rukkileiva-ja sepikutoodete valik (G) | |
Ahjukanamääre (L) | |
Värske kurk | |
Piim, R 2,5% (L) | |
Lõunasöök | Tomatine pastaroog hakklihaga (G) |
Külm kaste | |
Toorsalat | |
PRIA Piimatooted (piim, keefir) (L) | |
Rukkileiva- ja sepikutoodete valik (G) | |
Pirn (PRIA) | |
Teavet menüüs sisalduvate allergeenide kohta küsi köögipersonalilt | |
Sisaldab G-gluteeni L-laktoosi PT-portsjontoode | |
PRIA KOOLIPIIMA JA PUU-JA KÖÖGIVILJA PAKUME IGA PÄEV |